Tillbaka

Vårdprocesskoordinator till Regionalt cancercentrum

Referensnummer AS679/2019
Sista ansökan 2019-08-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Regionalt cancercentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På cancercentrum i Uppsala Örebro sjukvårdsregion arbetar vi med att bidra till en bättre och mer jämlik cancervård - inte bara i vår sjukvårdsregion, utan i hela landet. 
Vi arbetar bland annat med kvalitetsregister – både på nationell och sjukvårdsregional nivå, vårdprocessutveckling i sjukvårdsregionen, nationella och sjukvårdsregionala projekt inom cancerområdet samt ett ständigt pågående utvecklingsarbete av den nationella plattformen för kvalitets- och cancerregister. 
 
Regionalt cancercentrum finns på området Uppsala Science Park, i Uppsala.

Ditt uppdrag


Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro erbjuder dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi har en stark gemenskap där vi strävar efter ett teambaserat arbetssätt.
Vill du ha en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du bidrar till arbetet med att utveckla cancervården så är det här ett jobb för dig.

Dina kvalifikationer


Du bör ha medicinsk bakgrund, gärna sjuksköterska, para- eller biomedicinare, folkhälsovetare eller annan likvärdig medicinsk utbildning, gärna på masternivå. Meriterande är erfarenhet från cancersjukvård.  Mycket god och dokumenterad datorvana krävs. Du bör kunna skriva rapporter och minnesanteckningar.

Din kompetens


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, du bör vara kommunikativ, och utvecklingsinriktad. Arbetet innebär nära samarbete med övriga medarbetare på RCC, såväl som med externa kontakter, varför en god samarbetsförmåga och hög social kompetens är en förutsättning.

Arbetsspråket på RCC är svenska.

Vi erbjuder


Tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Johan Ahlgren, tel: 018-15 19 71
Personalansvarig chef Birgitta Clarin, tel: 018-15 19 74
Funktionsansvarig chef Pia Jestin, tel: 018-15 19 76
Vårdförbundet: Karin Hellström, tel: 018-15 19 30
SACO: Marit Holmqvist, tel: 018-15 19 18
Vision-ombud: Magdalena Eriksson, tel: 072-213 45 38

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.