Tillbaka

Sjuksköterska/barnsjuksköterska till barnonkologen

Referensnummer AS678/2019
Sista ansökan 2019-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska Barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0-18 år med tillhörande dagvård och mottagning. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta centran som tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. Till verksamheten hör även en forskningsdel. Vi har bra möjligheter till utbildning och fortbildning.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska på barnonkolgen arbetar man tillsammans med vårdteamet, bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare, nära det sjuka barnet och dess familj. Du har högspecialiserade arbetsuppgifter bland annat i form avancerad läkemedelshantering, provtagning, handhavande av centrala infarter samt undervisning och förberedelser av barn och deras familjer.

Dina kvalifikationer


Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad inom barnsjukvård. Viktigt för oss är att du har ett stort intresse för att arbeta med barn. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Hör av dig snarast med din ansökan. Vi intervjuar fortlöpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karin Johansson, 018-6119619
Avdelningschef Sara Karlsson, 018-6116699
Facklig kontaktperson Vårdförbundet, Helena Rang 018 – 611 58 04, Magnus Grabski, 018-6119759

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.