Tillbaka

IT-tekniker, identitetshantering

Referensnummer AS677/2019
Sista ansökan 2019-09-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Medicinsk teknik, sjukhusfysik och it

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-sektionen blir du kollega med 100-talet engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att tillhöra en av de två grupperna på avdelningen IT Infrastruktur. 
Akademiska sjukhuset behöver nu förstärka med IT-tekniker, identitetshantering.

Inom Region Uppsala använder vi primärt Microsoft SQL Server som databashanterare. Verksamheten täcker in hela länet med datanät som spänner från Bålsta till Skutskär och baseras i huvudsak på produkter från Cisco. På serversidan arbetar vi primärt med operativsystemen Windows Server men även Linux. Vi arbetar huvudsakligen i en Windowsbaserad klientmiljö.

Systemen vi underhåller och supporterar har höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet varför du förväntas jobba proaktivt för att säkerställa en hög driftkvalitet. Förståelse för verksamheten och en ödmjuk inställning är viktiga egenskaper. Du är van vid att arbeta självständigt, vara drivande och ha helhetssyn. Självklart är du en strukturerad och ordningsam person.

Ditt uppdrag


Som IT-tekniker identitetshantering arbetar du primärt med förvaltning och utveckling av vår autentisering och automatiseringsmiljö som huvudsakligen består av produkterna Active Directory och Microsoft Identity Manager.
Du kommer att:
  • Underhålla och utveckla våra autentiserings och behörighetplattformar
  • Utveckla nya beställningsformulär och automatiseringsflöden
  • Utveckla Powershell-skript
  • Ta fram och underhålla dokumentation
  • Medverka vid upphandling inom området
  • Medverka i projekt
  • Medverka vid utvärdering och införande av nya moduler/system

Den infrastrukturella autentisering och automatiseringsmiljön ställer höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet, det kräver ett proaktivt arbetssätt för att säkerställa att den tekniska arkitekturen förvaltas och utvecklas i takt med verksamhetens behov.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig med en teknisk kompetens, gärna med erfarenhet från arbete med Active Directory, ADFS och Powershell. Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Identity Manager, Micorsoft SQL Server och utveckling i C#. Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper. Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav. Då vi har ett antal utländska leverantörer måste din engelska vara på god nivå.

Vi erbjuder


Tjänsten är på heltid tillsvidare. Beredskap kan komma att ingå.
Vi kommer i denna rekrytering att ha en längre annonseringstid över sommaren. Dock sker intervjuer löpande, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Din ansökan vill vi ha senast den 1 sep 2019.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami 018-470 71 10 (ej 15 jul-2 aug).
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Jobbet.se försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.