Tillbaka

Undersköterska till Hospice

Referensnummer AS676/2019
Sista ansökan 2019-07-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 500 medarbetare.

Vår verksamhet


Avdelningen har 12 vårdplatser i ljusa och trivsamma lokaler. Vi ger våra patienter specialiserad palliativ vård med fokus på teamarbete, avancerad symtomlindring, omvårdnad och stöd till närstående. Stor vikt läggs vid att närstående ska ges möjlighet att vara delaktiga i vården. Vårt mål är att ta tillvara livet och ge en så god livskvalité som möjligt. Du kommer erbjudas en individuellt anpassad introduktion.

Hospice tillhör Palliativt centrum, Genetikvägen 4 i Uppsala. 

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för palliativ vård och som delar våra kärnvärden; skickliga, ödmjuka och långsiktiga.
Erfarenhet av trachvård, KAD och sondmat är meriterande men inte ett krav.

Din kompetens


Du behöver ha god förmåga att skapa kontakt, lyssna och vägleda patienter och närstående. Flexibilitet, förmåga att växla tempo och att arbeta i team är egenskaper vi lägger stor vikt vid. Tidigare erfarenhet som undersköterska är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Eva Ljungman, 018-611 43 27  
Facklig kontaktperson kommunal Lena Sandqvist 018-611 70 08

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.