Tillbaka

Medarbetare servicedesk/IT-samordnare

Referensnummer AS668/2019
Sista ansökan 2019-08-14
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Medicinsk teknik, sjukhusfysik och it

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-sektionen blir du kollega med 100-talet engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att tillhöra en grupp på 20 IT-tekniker och vara placerad i en av de två grupperna inom IT Drift, gruppen Systemdrift.
Akademiska sjukhuset behöver nu förstärka med medarbetare till servicedesk/IT-samordnare inom avdelningen IT Drift! 

Ditt uppdrag


Inom Region Uppsalas använder vi primärt Microsoft SQL Server som databashanterare. Verksamheten täcker in hela länet med datanät som spänner från Bålsta till Skutskär och baseras i huvudsak på produkter från Cisco. På lagringssidan har vi lösningar från HP och IBM med Tivoli TSM för backup. På serversidan arbetar vi primärt med operativsystemen Windows Server men även Linux. Vi arbetar huvudsakligen i en Windowsbaserad klientmiljö. 

I din arbetsgrupp finns gruppchef och ytterligare nio tekniker. Din yrkesroll är tudelad; en del av din tid arbetar du med att ge 3e linjens support i vår servicedesk. Den andra delen av din tid ger du 1a linjens support i rollen som IT-samordnare för vissa av Region Uppsalas mindre verksamheter. 
Du kommer att arbeta med:
  • Felsökning av programvaror
  • Behörighetsadministration
  • Beställningar och installationer av klienter, mobiltelefoner m m
  • Support för Office365
  • Dokumentation
  • Vissa leverantörskontakter

Dina kvalifikationer


Du har IT-utbildning på gymnasienivå. Vi har möjlighet att ta emot både dig som är ny på arbetsmarknaden eller dig som har mer erfarenhet. Kunnande i Windows 7 och Windows 10 är meriterande liksom kunnande i Office365. Din svenska är mycket god och du uttrycker dig även väl på engelska i såväl tal som skrift. 

Din kompetens


Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vänder oss till dig som är lösningsinriktad och kvalitetstänkande. Eftersom båda dina roller kommer vara utåtriktade och innebära många kontakter har du en positiv inställning och kommunicerar väl med både den som har IT-kunnande och slutanvändare. 
Körkort för personbil är ett krav. 

Vi erbjuder


Tjänsten är på heltid tillsvidare. Beredskap kan komma att ingå.
Vi kommer i denna rekrytering att ha en längre annonseringstid över sommaren. Dock sker intervjuer löpande, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Din ansökan vill vi ha senast den 14 augusti.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter
Sandra Sjöberg 018-470 71 03  och Anna-Karin Moazzami 018-470 71 10 (ej 15 jul-2 aug).
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Jobbet.se försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.