Tillbaka

Sjuksköterska/psykiatrisjuksköterska till BUP slutenvård/akutmottagning

Referensnummer AS1290/2018
Sista ansökan 2019-08-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Följ med på vår spännande utvecklingsresa inom barn- och ungdomspsykiatrin!


Verksamhetsområdet psykiatri vid Akademiska sjukhuset bedriver högspecialiserad vård för personer med svåra psykiska besvär och sjukdomar. Verksamhetsområdet är indelat i fem olika sektioner, Affektiva sjukdomar, Beroende- och neuropsykiatri, Psykosvård och Rättspsykiatri, Barn- och ungdomspsykiatri samt Akut- och konsultpsykiatri. Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna upp till 18 år. BUP heldygnsvård och akutmottagning är belägen i psykiatrins hus på sjukhusområdet. Det är en kombinerad vårdavdelning och akutmottagning.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta både med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta både på BUP akutmottagning och akutvårdsavdelning där du får möjlighet att både utföra akuta bedömningar och arbeta långsiktigt för de patienter som är inskrivna. Stora krav ställs på kunskap kring bemötande och problemlösningsförmåga. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team bestående av  skötare , kurator samt läkare kring våra patienter, där du ingår som omvårdnadsansvarig sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även att ha arbetsledarveckor tillsammans med skötare var 4–5 vecka, då ni samordnar och fördelar det dagliga arbetet på avdelningen.

Din kompetens


Vi söker dig som är sjuksköterska eller psykiatrisjuksköterska som strävar efter något mer. Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet som sjuksköterska och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdom. Som person är du trygg, strukturerad och sätter patienten i fokus. Du vill vara med och utveckla vår verksamhet och vill göra dina idéer och tankar till något verkligt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Inför anställning tas utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Eeva Böök, 018-611 25 46
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare