Tillbaka

Vi söker sjuksköterskor, på rotation eller bara natt

Referensnummer AS393/2019
Sista ansökan 2019-07-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är du nyfiken och stimuleras av att ta dig an utmaningar? Vi söker dig som vill ha omväxling på jobbet!


Stimuleras du av omväxling? Gillar du att arbeta med både barn och vuxna? Jag kan som chef erbjuda dig ett omväxlande arbete där du främst vårdar personer som opererats inom något av våra plastik- eller käkkirurgiska ämnesområden, tex rekonstruktiv plastikkirurgi, brännskador eller läpp-käk-gom spalt. Men vi vårdar även personer som av andra anledningar behöver vara på sjukhus, tex på grund av kirurgi, trauma eller av medicinska orsaker.

Tycker du om att arbeta med förbättringar och utveckling? Det gör vi. Inom verksamhetsområdet har vi många olika forskningsprojekt där våra patienter deltar och det finns goda utvecklingsmöjligheter för våra sjuksköterskor till exempel som specialistsjuksköterska inom operation, anestesi, intensivvård eller barn och ungdom, allt inom verksamhetens ramar.
 
Vad har vi att erbjuda dig? Jag är stolt chef över en grupp av medarbetare med hög potential. Jag ser möjligheterna att utveckla och jag vill skapa en verksamhet där personen är i centrum (både patient och medarbetare). Jag söker legitimerade sjuksköterskor som vill växa tillsammans med oss och som är nyfiken på vad ett litet verksamhetsområde kan om den högspecialiserade vården. Låter det intressant så ska du fortsätta läsa denna annons eller helt enkelt bara skicka in dina papper. /Camilla Brodin, avdelningschef Plastik- och käkkirurgisk vårdavdelning, 85F2

Vår verksamhet


Avdelning 85F2 är en kirurgisk vårdavdelning med inriktning mot plastik- och käkkirurgi. Övervägande del av verksamhetens uppdrag är inriktat mot kirurgisk vård men även akutintag från bland annat sjukhusets akutmottagning förekommer. Hos oss erbjuds du unik kunskap inom plastik- och käkkirurgi, samtidigt som du får baskunskaper inom kirurgisk pre- och postoperativ vård. Avdelning 85F2 vårdar patienter i alla åldrar och personalen uttrycker att det är en ”positiv vård” då vi rekonstruerar och läker. Vi ingår i ett verksamhetsområde som ansvarar för Regionens två rikssjukvårdsuppdrag; svåra brännskador och viss kraniofacial kirurgi, vilket innebär att patienter tas emot från hela Sverige för att erbjudas specialistsjukvård. Parallellt bedrivs även forskning inom verksamhetsområdet med internationella samarbeten.

Som nyanställd sjuksköterska ingår minst 6 veckors introduktion i syfte att ge goda kunskaper som sedan leder till trygghet och självständigt arbete. I introduktionen ingår det besök på de olika avdelningarna som tillhör verksamhetsområdet såsom mottagningar och operation. Introduktionen anser vi är nyckeln till att man ska trivas och känna trygghet i sin nya arbetssituation. När du kommer till oss tilldelas du personliga handledare som kommer följa dig under introduktionen och som efter avslutad introduktion även kommer att fungera som dina mentorer.

Som nyanställd ges du även möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling under hela karriären genom bland annat föreläsningar, auskultationer inom området och interna såväl som externa kurser. Vår inställning är att det alltid finns något nytt att lära eller repetera.

Till dig som är nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder Akademiska sjukhuset ett ”Kliniskt Utvecklingsår” (KUÅ) under första året som anställd. Syftet med KUÅ är att steget från utbildningen till yrkesrollen ska bli mindre och att du som ny ska känna dig tryggare och säkrare i ditt arbete. Mer information om KUÅ finner du här

Läs gärna mer om vår verksamhet, plastikkirurgi- och käkkirurgi här


Om du är nyfiken och vill auskultera så finns det möjligheter. Hör av dig till avdelningschef Camilla Brodin.

Är du rätt för oss?


Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för kirurgisk vård. Du är ansvarstagande, har alltid patienten i fokus och uppskattar teamarbete. Du är en positiv och driven person och din nyfikenhet ger dig möjlighet till nya kunskaper i vardagen. Du strävar efter att utveckla både dig själv och andra och ser det som en självklarhet. Tillsammans med dina blivande kollegor utvecklar ni även verksamheten för att få en trivsam och rolig arbetsplats där alla aktivt bidrar med en positiv inställning.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid, på rotation eller bara natt. Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Camilla Brodin, camilla.brodin@akademiska.se
Avdelningschef Plastikmottagningen Helene Nordvall, helene.nordvall@akademiska.se

Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.