Tillbaka

Vi söker en kontaktsjuksköterska till kvinnosjukvården Gynekologi

Referensnummer AS634/2019
Sista ansökan 2019-07-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi utreder och behandlar all gynekologisk cancer. Som kontaktsjuksköterska på Gynekologavdelningen är du patientens kontaktperson efter cancerbesked samt tiden före och efter behandling/operation. Du kommer att arbeta i ett väl fungerade team och ha nära samarbete med läkare, fysioterapeut och kurator.

Ditt uppdrag


Dina arbetsuppgifter är bland annat:
  • Stödja patienten och dess närstående och att vara en samordnande funktion under vårdprocessen
  • Delta vid PAD-besked och vid inskrivning inför undersökningar/operation och uppföljning postoperativt
  • Delta i multidisciplinär rond
  • Samarbeta med kontaktsjuksköterskor i övriga län/regioner
  • Administrativt och kliniskt arbete med olika forskningsprojekt inom området gynekologisk cancer
  • Egen mottagning och telefonrådgivning
  • Leda samtalsgrupper

Dina kvalifikationer


Leg Sjuksköterska, önskvärt med erfarenhet av gynekologisk cancer, kirurgi eller onkologi. Gärna kontaktsjuksköterskeutbildning eller annan relevant vidareutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av svåra samtal och att leda samtalsgrupper. Du måste vara flexibel och uppskatta teamarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Tjänsten är ett vikariat under minst ett år, uppdraget som kontaktsjuksköterska är på 50% och du kommer att rotera mot gynekologavdelningen. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Är du intresserad, ring Avdelningschef Ann Wettervik 070-6112930 eller gruppchef Mahnaz Esmailzadeh 0703-690142
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.