Tillbaka

Sjuksköterska plastikmottagning & plastik- och käkkirurgisk vårdavdelning

Referensnummer AS531/2019
Sista ansökan 2019-07-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Plastik- och Käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du dela din tid mellan inskrivning och avdelning? Nu söker vi en sjuksköterska till verksamhetsområde Plastik- och käkkirurgi

Vår verksamhet


Vår verksamhetsområde är uppdelad i fyra ämnesområden: brännskador, kraniofacialkirurgi, rekonstruktiv lambåkirurgi och specialiserad plastikkirurgi. Vi har stor variation av ingrepp, från stora tumöroperationer och rekonstruktioner, ansiktstrauma, brännskador, till enklare operationer i lokalanestesi. Våra patienter är i alla åldrar, både barn och vuxna.    Då Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter. Att vara sjuksköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. 

Passar du in i vårt team?


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill utveckla ett preoperativt koncept som sätter personen i centrum, som vill se helheten i patientens preoperativa vård. Du är en person som tycker om att vara spindeln i nätet och som håller ihop trådarna – allt ifrån det att patienten kommer för inskrivning till det att patienten rapporterats över till operationspersonalen. Du har ett sinne för ordning och tycker om att ha en viss del administration, du kommer att vara huvudansvarig för inskrivningsenheten i verksamhetsområdet. Delar av din tid kommer du också att arbeta på plastik- och käkkirurgisk vårdavdelning i den patientnära vården. 
Du är ansvarstagande och uppskattar teamarbete såväl som eget ansvar. Du är en positiv och driven person och din nyfikenhet ger dig möjlighet till nya kunskaper i vardagen. Du strävar efter utveckling och ser det som en självklarhet. Tillsammans med dina blivande kollegor utvecklar ni även verksamheten för att få en trivsam och rolig arbetsplats där alla aktivt bidrar med en positiv inställning. 

Läs gärna mer om vår verksamhet här: http://www.akademiska.se/Verksamheter/Plastikkirurgi-och-kakkirurgi/ 

Vi erbjuder


Din arbetsplats kommer att vara på plastikmottagningen samt plastik- och käkkirurgiska vårdavdelningen. Tjänsten är en tillsvidare tjänst där du kommer att arbeta bekväm arbetstid måndag-fredag. Tjänstgöringsgraden är 100%, eller enligt överenskommelse. Tillträde i augusti.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Helene Nordvall, 018-611 26 64 
Fackliga kontaktpersoner nås via vår växel 018-611 00 00. 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.