Tillbaka

Undersköterska till Akutsjukvårdens diagnostikavdelning (ADA)

Referensnummer AS605/2019
Sista ansökan 2019-07-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akutsjukvård och Internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Akutens Diagnostikavdelning (ADA) är en diagnostik- och observationsavdelning inom verksamhetsområdet Akutsjukvård och internmedicin. Syftet med avdelningen är att ge mer tid för utredning, observation och bedömning av prov- och undersökningsresultat innan beslut tas om patienten behöver inläggning eller kan gå hem. Avdelningen har 6 vårdplatser fördelade på 4 medicinplatser och 2 kirurgplatser. Möjlighet till telemetriövervakning finns för 6 patienter. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor i team för att underlätta kommunikationen och arbetet kring varje enskild patient.

Nu har du chansen att utmana dig själv och komma till en mycket trevlig arbetsplats med högt i tak! Arbetsplatsen präglas av ett omväxlande arbete där man hela tiden möter nya patienter med alla typer av åkommor och olycksfall. Här lär man sig ständigt nya saker och utvecklas i sin kompetens och som människa.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Din kompetens


Du är målmedveten, flexibel och gillar utmaningar. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och trivs med att jobba i team.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse på rotationsschema.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Viktor Ekström 018–611 92 75 
Gruppchef Patrik Lindquist 018-611 93 41
Facklig kontaktperson nås via vxl 018–611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen att läsa mer om vår verksamhet på www.akademiska.se
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.