Tillbaka

Sjuksköterskor till Beroendemedicinska mottagningen

Referensnummer AS600/2019
Sista ansökan 2019-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Sektionen beroende- och neuropsykiatri. Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sektionen beroende- och neuropsykiatri är den verksamhet inom Region Uppsala som bedriver specialiserad beroendevård. Verksamhetsområdet består av beroendemedicinska mottagningens öppenvård, Bålsta Psykiatriska mottagning, Enköping samlade psykiatri, läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende (LARO), heldygnsvård samt neuropsykiatriska mottagningen för vuxna.

Vi söker dig som...
- trivs att arbeta i väl fungerande vårdprocesser där tydlig arbetsbeskrivning finns, på en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, kunskap, framåtanda, glädje och gott arbetsklimat.
- uppskattar att ha nära till din chef och dina kollegor i ditt multiprofessionella team. 
- som vill dela med sig av din specifika expertis för att utveckla enheten och vården ytterligare och som vill delta i arbetsgrupper och andra forum för utveckling.
- som förstår att beroendemedicinska mottagningen är en del av en vårdkedja och att samverkan, samarbete och kommunikation är ett måste för att uppnå resultat.
- som vill ha ett arbete där du har utrymme att fatta självständiga beslut.
- som är stolt över din utbildning och yrkestitel och som verkligen brinner för att hjälpa de människor som är i behov av oss!

Passar beskrivningen på dig? Välkommen att söka tjänsten.

Dina kvalifikationer


Vi ser gärna att du är leg sjuksköterska med specialistutbildning psykiatri, men även du som passar in i personbeskrivningen och är leg sjuksköterska är välkommen att söka. Vi ser en senare specialistutbildning som en naturlig kompetensutveckling. I tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av beroendevård både inom heldygn- och öppenvård är meriterande.

Vi erbjuder


Vi erbjuder två vikariat under föräldraledigheter på ett år, med möjlighet till förlängning. Mottagningsarbete dagtid, måndag till fredag. Tillsättning enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Jenny Marteleur, 018-611 21 46
Facklig kontaktperson Elisabeth Hellmer, 018-617 04 35

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.