Tillbaka

Specialistläkare inom endokrinkirurgi

Referensnummer AS599/2019
Sista ansökan 2019-06-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi,sektionen för bröst/endokrinkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Specialistläkare inom endokrinkirurgi


Endokrinkirurgiska sektionen vid Akademiska sjukhuset söker specialistläkare i kirurgi. Tjänstgöringen innebär kirurgi inom all endokrinkirurgi, inklusive avancerad halskirurgi, binjurekirurgi och operation av neuroendokrina buktumörer. Jourtjänstgöring vid verksamhetsområde kirurgi ingår.

Ultraljudsdiagnostik och FNAC av sköldkörtel och bisköldkörtel ingår som en naturlig del i tjänstgöringen. Vårt täta samarbete med enheten för onkologisk endokrinologi ger också förutsättning till fördjupning inom detta område. Målet är att bli specialiserad inom endokrinkirurgi med en doktorsexamen inom ämnet.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är specialistutbildad kirurg med intresse för endokrinkirurgi. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 november 2019.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sektionschef Peter Stålberg 018-6114611, peter.stalberg@akademiska.se
Facklig representant för UAL Peter Moberger nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Obs! Bifoga CV och meritförteckning som styrker din yrkeskompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.