Tillbaka

Specialistläkare till Kirurgisk akutvård och traumakirurgi (KAVA)

Referensnummer AS594/2019
Sista ansökan 2019-06-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde kirurgi har drygt 400 anställda fördelade på mottagningar, vårdavdelningar och operation. En stor del av vården består av riks-regionpatienter som remitterats för högspecialiserad utredning och behandling. Vi är en forskningsintensiv klinik i nära samarbete med Uppsala universitet.

Dina kvalifikationer


Vi söker nu en specialistläkare till sektionen för Akut- och Traumakirurgi. Du som söker ska ha kunskap och intresse för att utveckla den del av verksamheten som tar hand om patienterna med akuta kirurgiska sjukdomstillstånd. Vi ser gärna att du som söker har ett starkt forskningsintresse inom detta område. I tjänsten jourtjänstgöring vid verksamhetsområdet kirurgi. Tidigare forskningserfarenhet är meriterande, doktorandprojekt finns. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sektionschef Håkan Andréasson nås via växeln 018-611 00 00
Facklig representant för UAL Peter Moberger nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Obs! Bifoga CV och meritförteckning som styrker din yrkeskompetens. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.