Tillbaka

Operationskoordinator till Planeringsenheten Ortopedi och Handkirurgi

Referensnummer AS592/2019
Sista ansökan 2019-06-26
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Ortopedi och Handkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi vid Akademiska sjukhuset bedriver framförallt högspecialiserad vård. Verksamhetsområdet består av två slutenvårdsavdelningar, två mottagningsenheter samt en planeringsenhet. Utbildning och forskning bedrivs inom verksamhetsområdet tillsammans med Uppsala Universitet. Du kommer att arbeta på planeringsenheten tillsammans med ortopedens övriga operationskoordinatorer, verksamhetsområdets vårdplatskoordinator samt en administratör. Fotsektionen är en av verksamhetsområdets mindre sektioner och har fyra specialistläkare. Inom sektionen bedrivs framförallt högspecialiserad bakfotskirurgi, sluten- såväl som öppenvård.

Ditt uppdrag


Som operationskoordinator för fotsektionen ansvarar du för planeringen av elektiva fotpatienter, dagkirurgiska- liksom slutenvårdsoperationer. Arbetet kräver ett nära samarbete med ansvariga chefer, läkare, vårdavdelningar, mottagning, operation och övrig personal.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller undersköterska med flerårig erfarenhet av högspecialiserad vård. Erfarenhet av operationsplanering är meriterade liksom erfarenhet av högspecialiserad ortopedi. God datavana och kunskap om journalsystemet Cosmic liksom vana att prata i telefon är en förutsättning för arbetet.

Din kompetens


Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet varvid vi söker en medarbetare som är motiverad och ansvarstagande, kan arbeta självständigt men även har lätt för att samarbeta med andra. Att ha patienten i fokus är självklart för dig. Ytterligare viktiga förmågor hos dig är organisatorisk förmåga med känsla för att se helhet och lösningar samt att du har vilja av att vara del i en vidare utveckling.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med bekväm arbetstid. Vi ser helst att du arbetar heltid men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Viktor Näslund 018–6114402  
Kontakt med facklig representant fås genom växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se. Då vi rekryterar och intervjuar fortlöpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.