Tillbaka

Underläkare till Öron-, näs- och halssjukdomar

Referensnummer AS576/2019
Sista ansökan 2019-06-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Öron-, näs- och halssjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Öron-, näs- och halssjukdomar (ÖHN) vid Akademiska sjukhuset diagnosticerar och behandlar barn och vuxna med sjukdomar som berör öron, näsa och bihålor, munhåla och svalg, luftvägen, matstrupen samt hörsel och balans. Vi är en Region- och universitetsklinik som erbjuder både basal och högspecialiserad vård, vi bedriver både planerad och akut verksamhet med pre- och postoperativ vård. På sjukhuset har vi ett brett samarbete med andra discipliner och ingår i flera multidisciplinära patientprocesser.

Ditt uppdrag


De huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagningsarbete inklusive jourverksamhet samt avdelningsarbete dagtid. Natt- och helgjoursarbete med bakjour i beredskap kan komma ifråga mot slutet av anställningen

Dina kvalifikationer


Du som söker är legitimerad läkare.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader med tillträde i september 2019 eller enligt överenskommelse, med en möjlighet till förlängning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Manochehr Amani 018-611 91 95
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 08 – 611 34 95

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill att du bifogar samtliga handlingar som styrker din kompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.