Tillbaka

Forskningssjuksköterska Urologi

Referensnummer AS571/2019
Sista ansökan 2019-06-26
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Urologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Nu har du chansen att få dela din tjänst som forskningssjuksköterska och klinisksjuksköterska inom urologi och arbeta 50 % i respektive roll. Vi söker nu en forskningssjuksköterska som vill vara en del av vårt härliga och professionella team: Välkommen med din ansökan!

Vår verksamhet


Verksamhetsområde urologi består av mottagning, vårdavdelning samt full operationsverksamhet på centraloperation. Vårt verksamhetsområde har funnits sedan 1974 och vi är tillsammans med Lasarettet i Enköping ansvariga för all urologisk sjukvård för invånare i Uppsala län. Dessutom erbjuder vi högspecialiserad urologisk behandling för patienter som kommer till oss från hela landet. Vi är modernt utrustade och utför all urologisk kirurgi. Forskning, utveckling och undervisning är självklara inslag i vår verksamhet. En stor del av verksamhetsområdets forskning är inriktad på cancersjukdomar inom urologin.

Inom verksamhetsområdet arbetar drygt 70 personer. Vi bedriver akut och planerad slutenvård samt har en omfattande öppenvård. Vi söker nu ytterligare en forskningssjuksköterska till vår verksamhet.

Ditt uppdrag


I din tjänst som forskningssjuksköterska kommer du att arbeta 50% kliniskt och 50% med forskning. Forskningsdelen innebär olika arbetsuppgifter såsom att följa studieprotokoll, screena patienter, delta i planering, genomförande och uppföljning av olika forskningsprojekt, läkemedelsprövningar och studier. I tjänsten ingår provtagning, samt ansvar och hantering av dessa enligt studieprotokoll. Den kliniska delen av tjänsten är huvudsakligen förlagd till vårdavdelningen, med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom slutenvården.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Du förväntas ha god datavana och vara väl förtrogen med Officepaketet. Meriterande med genomgången kurs i GCP samt tidigare erfarenhet som forskningssjuksköterska. Har du dessutom erfarenhet av urologisk sjukvård så ser vi det som en fördel.

Din kompetens


Vi vill att du är självständig med ett strukturerat arbetssätt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är noggrann, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning inom grundprofession som sjuksköterska vid urologkliniken. Tjänsten är uppdelad på 50% forskning och 50% kliniskt. En del resor i tjänsten till prövarmöten kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Michael Häggman, Docent, överläkare verksamhetsområde urologi 018-611 30 52, michael.haggman@akademiska.se
Anna Bohman, AC, urologen 018-6174611
Facklig företrädare Vårdförbundet, nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.