Tillbaka

Psykolog/PTP-Psykolog till BUP i Enköping

Referensnummer AS368/2019
Sista ansökan 2019-06-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Psykiatrin i Uppsala har under våren 2018 startat upp en samlad specialpsykiatrisk mottagning i Enköping med ett BUP-team som en del av mottagningen. BUP svarar för specialiserad psykiatrisk hälso- och sjukvård till personer upp till 18 år i Uppsala län. Delar av specialistpsykiatrin kommer fortsatt att erbjudas även i Uppsala. Du kommer i ditt arbete i Enköping även vara med och utforma en mottagning för åldrarna 16-25 år.

Ditt uppdrag


På BUP-mottagningen i Enköping kommer du att träffa bland annat patienter med ADHD, depression, ångest, PTSD och bipolär sjukdom samt patienter med autismspektrumstörning. Många patienter har en stor samsjuklighet. Tjänsten innebär att du tillsammans med övriga i teamet arbetar med barn, ungdomar och deras familjer. Kontinuerligt samarbete med föräldrar och barn/ungdom är en naturlig del av arbetet. I arbetet ingår även samarbete med BUP:s övriga verksamheter, vårdgrannar, vuxenpsykiatrin och socialtjänsten.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad psykolog med inriktning kognitiv beteendeterapi (KBT) alternativt söker PTP-tjänst med KBT-inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och unga och det är meriterande om du har erfarenhet av neuropsykologisk utredning.

Din kompetens


Du tycker om att arbeta i team, är positiv och engagerad och vill bidra till att mottagningens arbete och rutiner utvecklas på ett positivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid alt. tidsbegränsad PTP-tjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Inför tillsättning tas utdrag ur Misstanke- och belastningsregistret.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Carola Sjöberg, 0171-41 83 54, carola.sjoberg@akademiska.se
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00
Läs gärna mer om vår nya satsning på vår informationssida: http://www.akademiska.se/arbetapsykiatri

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.