Tillbaka

Är du medicinsk sekreterare? Välkommen till Vårdadministrativ service!

Referensnummer AS535/2019
Sista ansökan 2019-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Vårdadministrativ service. Sjukhusadministrationen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du vara med och göra skillnad, då ska du jobba hos oss. Vårt arbete utvecklas, du behövs. Vårdadministrativ service (VAS) har 320 medarbetare som arbetar på Akademiska sjukhuset och på mottagningar ute i länet. Vi jobbar alltid för att ge en god och bred administrativ service. Vi spänner över ett stort område, men vi är alltid nära när det gäller att hjälpa och stötta varandra i vårt arbete.

Detta är en gemensam annons för Vårdadministrativ service. Alla tjänsterna är kopplade till en och samma annons. Gå in på vår hemsida, där kan du läsa mer utförligt om våra lediga tjänster. Berätta i din ansökan som du registrerar via länken nedan, vilka tjänster eller områden som du är intresserad av.

Dina kvalifikationer och kompetens


Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i svenska språket. Har du kunskap i diagnosklassificering och engelska är det meriterande.

Du är lyhörd och ser till hela verksamhetens bästa. Du är strukturerad och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är serviceinriktad och uppmärksam i ditt bemötande. Du är intresserad av att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du är trygg, har självinsikt och skiljer på det personliga och professionella.

Vi vill också att du delar Akadmiska sjukhusets kärnvärden; ödmjuka, skickliga och långsiktiga.

Vi erbjuder


Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Vikariat kan förekomma. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Har du frågor eller är du osäker på vad som skulle passa din kompetens och erfarenhet?


Välkommen att höra av dig till Monica Truedsson, enhetschef inom VAS telefon 018-611 57 39 eller monica.truedsson@akademiska.se

Facklig kontaktperson Vision, Ann-Louise Strömberg nås via växeln 018-611 00 00

Mer om oss finns att läsa på vår hemsida. Välkommen dit! --> Vårdadministrativ service


Vänta inte med att skicka din ansökan till oss, vi tillsätter våra tjänster löpande!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.