Tillbaka

Forskningssjuksköterska KFUE

Referensnummer AS433/2019
Sista ansökan 2019-05-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod - och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 400 medarbetare.

Vi söker nu en forskningssjuksköterska till kliniska forsknings och utvecklingsenheten (KFUE).

Ditt uppdrag


Som medarbetare på forskningsenheten har du ena foten kvar i vården och den andra foten i en teambaserad administrativ roll. Du är i lika delar medlem i teamet kring patienten som i teamet på KFUE. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor, ansvarig prövare samt medicinskt ledningsansvarig läkare. Du ansvarar för vården av studiepatienten och utför administrativa sysslor såsom sedvanlig vård- och studierelaterad dokumentation, samordning, tidsbokning samt datainmatning. Du utgör dessutom kontakten med våra interna och externa samarbetspartners som finns både inom akademin och läkemedelsindustrin.

Dina kvalifikationer


Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer höga krav på att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga. Du behöver vara välstrukturerad, noggrann och du behöver trivas i en arbetsmiljö som ställer höga krav på dig i att styra dina egna arbetsuppgifter. Du är utbildad sjuksköterska och har gärna erfarenhet av kliniska prövningar sedan tidigare. Vår verksamhet styrs av regelverk såsom Good Clinical Practice (GCP) och därav är det önskvärt att du har kunskap om detta. Då det administrativa arbetet till viss del utförs i internationella datasystem behöver du ha god datorvana och kunna tillämpa engelska i både tal och skrift. Förutom de administrativa kvalifikationerna ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med onkologiska patienter samt administration av immunterapier och cellgiftsbehandlingar.

Vi erbjuder


Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid, provanställning om högst sex månader kan komma att tillämpas. Hos ossfår du möjlighet att vidareutvecklas inom området med regelbundna föreläsningar och möten som kan vara lokala, nationella och internationella. Du kommer arbeta dagtid måndag till fredag.

Vill du veta mer?


Jonathan Sandström – Resurschef KFUE 018 - 6170443
Tora Sundin -  Facklig representant 018 - 6172428
Peter Asplund – Sektionschef KFUE - 018-611 52 28

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.