Tillbaka

Sjuksköterska till smärtcentrum

Referensnummer AS520/2019
Sista ansökan 2019-06-04
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Rehabilitering och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Smärtcentrum bildar tillsammans med rehabiliteringsmedicin ett av Akademiska sjukhusets verksamhetsområden. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vårt rehabiliteringsteam på smärtavdelningen som huvudinriktning. Du kommer arbeta tillsammans med erfaret team och du får handledning och fördjupad undervisning om specialområdet smärta under introduktionstiden och fortlöpande. Du kommer att få övergripande kunskaper om smärtcentrums olika specialområden för att få en helhetsbild av vår verksamhet och du får varierande arbetsuppgifter.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska är du en självklar teammedlem där övriga professioner är läkare, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnaster och medicinsk sekreterare. Teamets patientkontakter sker både i grupp och individuellt. Du blir en viktig person i teamarbetet där man stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Att vara sjuksköterska på smärtcentrum innebär att du får möta människor i många olika situationer. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på våra patienter och psykologiskt/psykiatriskt perspektiv är en del i vårt arbete. Vi har ett genomgående beteendeinriktat, kognitivt förhållningssätt. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning och har några års erfarenhet av sjuksköterskeyrket gärna med erfarenhet från psykiatri/beroende och/eller smärta. Du arbetar alltid med patientens bästa i fokus och är ansvarstagande i ditt arbete och har ett flexibelt förhållningssätt. Du blir en viktig person för patienterna i deras rehabiliteringsprocess. Arbetet innebär även en del administrativa arbetsuppgifter så du bör ha god organisationsförmåga och gilla ordning och reda. Du är också en positiv kollega som vill bidra till god arbetsmiljö.

Din kompetens


Initiativtagande - Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
Flexibel - Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning. Arbetstiden är måndag till fredag. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Lotta Meuller Danielsson tfn 018-611 29 47, mobil 070-479 36 26.
ann-charlotte.meuller.danielsson@akademiska.se
Facklig kontaktperson, Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.