Tillbaka

Steriltekniker/Undersköterska till Steriltekniska avdelningen

Referensnummer AS517/2019
Sista ansökan 2019-06-04
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde AnOpIVA

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Steriltekniska avdelningen ansvarar för sterilgodshantering på Akademiska sjukhuset, Region Uppsala och externa kunder. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001:2015 och sterilgodshanteringen bedrivs i enlighet med lagstiftning, myndigheters krav, förordningar och föreskrifter. Verksamheten bedrivs dygnet-runt. 

Ditt uppdrag


Vid Steriltekniska avdelningen arbetar du med sterilgodsprocessens alla moment, så som rengöring, desinfektion och sterilisering. Vi värnar om en god produktionskvalitét och service. Datorstöd är en viktig del i arbetet. Vår verksamhet är starkt lagstyrd och vi har ett väl fungerande kvalitetssystem. Arbetet kan vara fysiskt krävande och du ska kunna hantera stressiga situationer.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad till steriltekniker och/eller undersköterska med erfarenhet av steriltekniskt arbete. Vi ser gärna att du är intresserad av vårdhygieniska flöden.

Din kompetens


Du ska tycka om att jobba självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. Vi värdesätter egenskaper så som samarbetsförmåga, flexibilitet, engagemang och noggrannhet. Vi bedriver förbättringsarbeten och ser det som en självklarhet att du är delaktig med dina kunskaper och erfarenheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Två tillsvidaretjänster med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


TF avdelnings chef Helena Evestam Eklund 018-611 32 88,
Facklig företrädare Helena Sanatkar Modabber, 018-611 32 94

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.