Tillbaka

Tandsköterska/undersköterska till käk- och ansiktsröntgen

Referensnummer AS511/2019
Sista ansökan 2019-06-03
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Käkkirurgiska mottagningen. Verksamhetsområde Plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Den käkkirurgiska sektionen med drygt 40 medarbetare omfattar förutom käkkirurgi, käk- och ansiktsröntgen, käkortopedi och orofacial medicin, egen steril- och operationsavdelning samt CBCT-röntgen. Sektionen bedriver forskning med hög aktivitet i samarbete med Uppsala universitet och flera internationella samarbetspartners inom akademi och industri. Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008 och SS-EN 15224:2012. Vi söker nu en självgående och ansvarstagande tandsköterska/undersköterska som vill arbeta hos oss på vår enhet för käk- och ansiktsröntgen.

Ditt uppdrag


Som tandsköterska/undersköterska hos oss kommer du självständigt att utföra röntgenundersökningar på patienter som remitterats till enheten. I arbetet ingår även administration som är kopplad till patientarbetet och kontakter med remittenter och patienter. Förberedelse av ronder och viss undervisning/handledning ingår också i arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som antingen har tandsköterskeutbildning eller undersköterskeutbildning och har intresse för fördjupning inom ämnesområdet röntgen. Du har god datorvana och är duktig administrativt. Eftersom arbetet på enheten är helt självständigt är du initiativtagande, pålitlig och du trivs med att ta ansvar för helheten. Samarbetsförmåga, flexibilitet och noggrannhet är egenskaper som vi värderar högt. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Tf gruppchef Gabriella Lindblad, 070-6116474
Facklig kontaktperson Vision 018-6116575

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.