Tillbaka

Vi söker en anestesisjuksköterska!

Referensnummer AS510/2019
Sista ansökan 2019-06-03
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Anestesi, operation och intensivvård.

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Vill du arbeta på en av landets mest komplexa och avancerade anestesi och operationsenhet? Vi bedriver bland annat traumakirurgi, stor bukkirurgi, avancerad kärlkirurgi, lever och pankreaskirurgi, transplantation av njure och pankreas, esofagus och ventrikelkirurgi, urologi, robotkirurgi och övrig akut kirurgi. Som du förstår, en stor variation och bredd!

Här kan du varva snabbare ingrepp med stora och högspecialiserade operationer. Vi flyttar till hösten in till nya fina lokaler och kommer vara samlade tillsammans på en enhet. Vill du kunna fördjupa dig eller jobba med bredd? Du bestämmer! Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om oss och på vilket sätt du kan utvecklas inom din specialitet.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med en färdig vidarutbildning inom anestesi. 

Vi erbjuder


En tjänst på Kirurgiska anestesi och operationsavdelningen. Omfattning och tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Jaennette Dahl 018- 611 110 93
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.