Tillbaka

Undersköterska till Intensivvårdsavdelningen för nyfödda

Referensnummer AS508/2019
Sista ansökan 2019-05-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Intensivvårdsavdelningen för nyfödda 95F, verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Akademiska sjukhusets Intensivvårdsavdelning för nyfödda är ett center för högspecialiserad intensivvård (inklusive nyföddhetskirurgi) för regionens minsta och/eller sjukaste nyfödda barn. Med hjälp av sjukhusets intensivvårdshelikopter upprätthåller enheten även en nationell transportverksamhet för intensivvårdskrävande spädbarn. Vi arbetar med barn och familjecentrerad vård, vilket betyder att barnet och dess familj står i fokus och är delaktiga i vården.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet inom hälso- och sjukvård för barn och eller inom intensivvård. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder


Vi söker nu flera undersköterskor. Vi kan erbjuda vikariat och tillsvidaretjänster, rotation på 100%.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Har du frågor om tjänsten eller är du kanske intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats? Kontakta gärna någon av:
Avdelningschef Jenny Lötberg, jenny.lotberg@akademiska.se
Facklig företrädare, kommunal, nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi kommer att intervjua och tillsätta tjänsten fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.