Tillbaka

Specialistläkare till buksektionen

Referensnummer AS503/2019
Sista ansökan 2019-05-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Buksektionen, verksamhetsområde Bild- och funktionsmedicinskt centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vid Bild- och funktionsmedicinskt centrum (BFC), Akademiska sjukhuset arbetar vi med avancerad MRT-, datortomografi -, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. Verksamheten bedrivs såväl akut som planerad och vi bemannar hela dygnet.

Ditt uppdrag


Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa? Det kan du få hos oss – ett specialistsjukhus och en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang för arbete inom vården Vi söker dig som är radiolog och vill vara med och utveckla framtidens buksektion. Din placering kommer att vara på buksektionen.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom bild- och funktionsmedicin.

Din kompetens


Du är trygg och stabil och kan arbeta i en omväxlande miljö. Vi tycker att det är viktigt att du besitter god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har en positiv attityd till ditt arbete.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning, heltid. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår. Arbetet innebär tjänstgöring kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Adel Shalabi, tel. 018-611 47 91
Buksektionschef Lars-Gunnar Eriksson, tel. 018-611 47 53
Facklig kontaktperson Uppsala Allmänna Läkarförening, Lars Lundin – nås via växeln.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Kom ihåg att bifoga kopia på handlingar som styrker kvalifikationskraven.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.