Tillbaka

Specialisttandläkare orofacial medicin

Referensnummer AS502/2019
Sista ansökan 2019-05-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Den käkkirurgiska sektionen med drygt 40 medarbetare är en multidisciplinär arbetsplats med specialistverksamhet inom orofacial medicin, käkkirurgi, käk- och ansiktsröntgen och käkortopedi. På mottagningen finns egen operationsavdelning, sterilcentral, tandtekniskt laboratorium samt CBCT-röntgen. Sektionen bedriver forskning med aktivt samarbete med Uppsala universitet och flera internationella samarbetspartners inom akademi och industri. Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015 och SS-EN 15224:2012. Inom verksamhetsområdet Plastik- och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård i nära samarbete mellan olika specialiteter. Hela verksamhetsområdet har knappt 200 medarbetare.

Ditt uppdrag


Arbete som specialisttandläkare i orofacial medicin med fokus på somatisk slutenvård på sjukhuset. Fokalutredningar och infektionssaneringar är en stor del av det dagliga arbetet, likaså diagnostik och behandling av slemhinneförändringar. Deltagande på multidisciplinära ronder tillsammans med andra yrkesprofessioner från sjukhuset samt konsultverksamhet på sjukhuset ingår i arbetsuppgifterna. I tjänsten ingår i förekommande fall även undervisning och handledning.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med av Socialstyrelsen utfärdad specialistkompetens i orofacial medicin.

Din kompetens


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Turid Tidblom, sektionschef, 070-622 01 70
Facklig företrädare för TT, Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.