Tillbaka

Biträdande avdelningschef Barn- och ungdomspsykiatri

Referensnummer AS493/2019
Sista ansökan 2019-05-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Affektiva mottagningen för barn och ungdomspsykiatri, verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Huvuddelen av barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård finns på Märstagatan 7. Verksamheten är indelad i två enheter, en affektiv respektive en neuropsykiatrisk enhet. Varje enhet är sedan uppdelad i mindre tvärprofessionella team. Personalgruppen på den affektiva enheten består av läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare och kuratorer.

Välkommen att läsa mer om vår verksamhet på vår hemsida www.akademiska.se

Ditt uppdrag


Arbetet som biträdande avdelningschef för den affektiva enheten innebär att du på halva din tid arbetar kliniskt inom din profession och i den andra halvan arbetar med ditt chefsuppdrag. Tjänsten innebär att driva utveckling av vården, följa forskningsutveckling och kvalitetsgranskning i nära samarbete med avdelningschef. Ditt uppdrag innebär att du arbetsleder i den dagliga verksamheten och är ansvarig för patientflödet. Du följer också upp och utvecklar verksamheten och medarbetare i samarbete med avdelningschef. Som biträdande avdelningschef är du direkt underställd avdelningschefen. Biträdande avdelningschef och avdelningschef kommer att ha ett nära samarbete för att optimera verksamheten.

Dina kvalifikationer


Du har adekvat högskole-/universitetsutbildning. Erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt arbete är meriterande. 

Din kompetens


Du är tydlig i ditt ledarskap, du får saker gjorda och har förmåga att delegera. Det är viktigt för oss att du är lyhörd och engagerad i ditt arbete och att du uppskattar teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i din profession och ett tidsbegränsat förordnande som biträdande avdelningschef. Arbetstiden delas lika mellan chefsuppdrag och kliniskt arbete. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Innan anställning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Susanna de Connick 018-617 16 06
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.