Tillbaka

Avdelningschef till NIMA – Neurointermediärvårdsavdelningen

Referensnummer AS490/2019
Sista ansökan 2019-05-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Klinisk Neurofysiologi, Neurokirurgi och Neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som avdelningschef på NIMA – neurointermediärvårdsavdelningen - inom Neurokirurgi. Vi vårdar patienter inom neurokirurgisk postoperativ övervakning och vård, samt övriga patienter inom Neuro som behöver en högre vårdnivå en vanlig vårdavdelning. Avdelningen har 13-16 platser.

Ditt uppdrag


Som avdelningschef ansvarar du för personal, arbetsmiljö samt ekonomi och samarbetar med övriga avdelningschefer inom verksamhetsområdet på ett konstruktivt sätt. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Dina kvalifikationer


Vi lägger stor vikt vid chefs- och ledarerfarenhet och vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att leda inom vårdverksamhet. Erfarenhet från neurosjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du är vidareutbildad sjuksköterska. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet. Som chef är du nytänkande, stresstålig och har förmågan att se och förklara helhet. Du är bekväm med ett motiverande ledarskap. Du har insikten att fokus på kvalitet bidrar till goda resultat även för produktivitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du förstår också vikten av god kommunikation, god samarbetsförmåga samt har god förmåga att leda mot våra uppsatta mål för verksamheten.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett tidsbegränsat förordnande som avdelningschef på tre år, eller enligt överenskommelse, samt en tillsvidareanställning inom din profession.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Laila Hellgren 018-611 40 54
Biträdande Verksamhetschef Erika Steffansson, 018-611 40 42
Facklig företrädare Vårdförbundet, Cecilia Hassmund, nås via växeln.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.