Tillbaka

Är du Ultraljudsbarnmorska och vill utveckla din kompetens?

Referensnummer AS483/2019
Sista ansökan 2019-06-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Obstetriken. Verksamhetsområde Kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Är du Ultraljudsbarnmorska och vill utveckla din kompetens? Vi hoppas att du är den kollega vi söker för att fortsätta bygga vårt kompetenta team ännu starkare. Välkommen till Fostermedicin Akademiska Sjukhuset, Uppsala

Vår verksamhet


Obstetriken är en sektion inom verksamhetsområde Kvinnosjukvård och sektionen innefattar Förlossningsavdelningen, BB-avdelningen samt Obstetriska specialistmottagningarna. Hos oss föder ca 4 300 kvinnor barn per år. Obstetriska specialistmottagningarna består av Ultraljudsmottagning, Bedömningsmottagning, Specialistmödravård, Aurora mottagning, BB på väg, Återbesöksmottagning samt Amningsmottagning. Mottagningarna har tillsammans ca 25 000 besök per år.

Vi är ett tiotal barnmorskor och läkare som utgör teamet på Fostermedicin. Vi bedriver högkvalificerad vård i nära samarbete med våra kollegor på kliniken. Vi är ett högkompetent, engagerat, tryggt och glatt team med barnmorskor, obstetriker och undersköterskor. Det kollegiala stödet och samarbetet ser vi som en självklarhet. Vi strävar hela tiden mot att utveckla och förbättra vårt arbete och har alltid patienternas intresse i fokus.

Ditt uppdrag


Hos oss får du arbeta i ett mycket kompetent team med barnmorskor och läkare. Vi är en väl inarbetad grupp med högt i tak och med fokus på hög kvalitet. Då vi är ett Universitetssjukhus har vi ett nära samarbete med Uppsala Universitet. Vi har ett ständigt pågående kvalitetsarbete. Kompetensutveckling och tvärprofessionellt kunskapsutbyte ingår i arbetet. Arbetet är självständigt men vi finns alltid till hands för varandra och vi har ett nära samarbete med våra kollegor på SpecMVC. Vi arbetar för hög kulturell kompetens och ett normmedvetet förhållningssätt. Att ge patienten det bästa möjliga omhändertagandet ser vi som en självklarhet. Likaså respekten för människors olika tankar, kulturer, åsikter och värderingar.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad barnmorska med specialistkompetens inom ultraljud och du får gärna vara KUB-certifierad. Du har några års erfarenhet som ultraljudsbarnmorska. Som person är du självständig, ansvarstagande och organiserad och har ett professionellt förhållningssätt. Du är trygg och stabil som person och i din yrkesroll. Vi värdesätter din flexibilitet och ditt intresse för kvalitetsarbete. Du är intresserad av att vara en del i vårt team och bidra till vårt goda samarbete mellan professionerna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Legitimerad barnmorska – utifrån den nya kompetensbeskrivning som utfärdats av Svenska Barnmorskeförbundet.  

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid (tjänstgöringsgrad kan diskuteras). Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


För mer information kontakta avdelningschef Katarina Volgsten 072 – 1414984, 018-6170245

Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.