Tillbaka

Arbetsterapeut

Referensnummer AS482/2019
Sista ansökan 2019-05-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri, Sektionen för beroende- och neuropsykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


De psykiatriska mottagningarna i Bålsta och Enköping ingår i sektionen för beroende- och neuropsykiatri och är enheter som bedriver specialiserad vård avseende beroende, psykosvård, affektiva sjukdomar och neuropsykiatrisk problematik. Vi arbetar med vuxna från 18 år.

Ditt uppdrag


Du kommer att arbeta i team bestående av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, psykologer, kuratorer och läkarsekreterare. I arbetet ingår patientutbildning, gruppbehandling, individuella bedömningar och behandlingar samt handledning/information/utbildning till vårdgrannar.

Du kommer att ingå i sektions grupp av arbetsterapeuter och kommer att ha hela sektionens verksamhet som uppdragsgivare.

Dina kvalifikationer


Du ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och erfarenhet och intresse av arbete med den aktuella patientgruppen. Vana att arbeta självständigt och i team. Du förväntas att delta i vår verksamhetsutveckling på en rad olika sätt. För oss är det viktigt med delaktiga medarbetare som vill bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. I tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras.
Inför tillsättning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att tas.

Vi erbjuder


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Carola Sjöberg 0171- 41 83 54

Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.