Tillbaka

Sjuksköterska till Geriatriska medicinavdelningen 30A

Referensnummer AS1061/2018
Sista ansökan 2019-05-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På geriatriska medicinavdelningen 30A vårdas multisjuka patienter över 65 år. Grunden för det geriatriska arbetssättet är arbetet i tvärprofessionella team utifrån personcentrerad vård. Teamet består av dig som sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och vid behov kurator, dietist och logoped.

Under terminerna bedrivs även KUA, Klinisk Utbildningsavdelning. KUA är en enhet där det gemensamma målet är att lära av, med och om varandra. Läkarstudenter, sjuksköterskestudenter och fysioterapeutstudenter från Uppsala Universitet samarbetar i tvärprofessionella team kring patienten.

Du har möjlighet att få en bred kompetens då arbetet omfattar både akut verksamhet och rehabilitering. Du har även möjlighet till specialistutbildning i vård av äldre.

Dina kvalifikationer


Du är en legitimerad sjuksköterska. Du tycker om att arbeta med äldre människor, har ett gott bemötande samt en bra samarbetsförmåga. Du är också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsgöringsgrad kan diskuteras vid intervju.

Vill du veta mer?


Lena M Mattsson avdelningschef 018-6113966
Marie Elmebring Lindström gruppchef 018-6117033
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare