Tillbaka

Teamledare CIVA

Referensnummer AS478/2019
Sista ansökan 2019-06-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Anestesi, Operation och Intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vårt uppdrag är att ge vård i internationell klass till kritiskt sjuka patienter. Vi tar hand om patienter mellan 0-99 års ålder, friska sedan tidigare eller multisjuka. CIVAs aktivitet består av mer än 80 % akut verksamhet och resten av planerad postoperativ vård med intensivvårdsbehov. De som arbetar hos oss är specialistläkare, läkare under utbildning, specialistsjuksköterskor i intensivvård och intensivvårdsundersköterskor. Våra intensivvårdsläkare jobbar dagtid även på Neurointensivvården (NIVA), Brännskadecentrum (BC), Intermediärvårdavdelningen (IMA) och Luftburen intensivvård (LIV). Vi bedriver ett omfattande jourarbete med direkt patientansvar på CIVA. Vi täcker också hela sjukhusets behov med IVA konsulter och larmverksamhet.

Ditt uppdrag


Som teamledare är du direkt underställd avdelningens chefer och fungerar som operativ chef för ditt arbetspass. Du kommer att planera, leda och samordna arbetet så att patientens behov av god vård tillgodoses.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig, intensivvårdssjuksköterska, som är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta såväl med den egna arbetsgruppen som externa kontakter. Arbetet kräver både lyhördhet och beslutsförmåga. Du har stor förmåga att driva och slutföra arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en grundanställning som intensivvårdssjuksköterska på Centralintensiven, du arbetar rotation dag/natt och vi ser helst att du arbetar heltid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Erika Marjamaa Nilsson 018-611 48 39
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.