Tillbaka

Sommarvikariat undersköterska 30A

Referensnummer AS472/2019
Sista ansökan 2019-05-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På geriatriska medicinavdelningen 30A vårdas multisjuka patienter över 65 år. Grunden för det geriatriska arbetssättet är arbetet i tvärprofessionella team utifrån personcentrerad vård.

Ditt uppdrag


Teamet består av dig som sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och vid behov kurator, dietist och logoped. Du har möjlighet att få en bred kompetens då arbetet omfattar både akut verksamhet och rehabilitering. Avdelningen består av 28 vårdplatser. Som undersköterska ansvarar du för den basala omvårdnaden.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt sjuksköterskestudent/ underläkarstudent.

Din kompetens


Variationen i arbetet, gör att du som söker skall vara flexibel, ansvarsfull och kunna ställa om till akuta situationer samt vara bredd att hoppa in där det behövs. Då arbetet ofta är fysiskt ansträngande är det viktigt att du har god fysik. Du tycker om att arbeta med äldre människor, har ett gott bemötande samt en bra samarbetsförmåga. Du är också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Ett sommarvikariat från vecka 24 tom vecka 34 med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad ca 75%, diskuteras vid eventuell intervju.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Lena M Mattsson 018-611 39 66
Gruppchef Camilla Eklund 018-611 70 32
Facklig kontaktperson kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Sommarvikariatet kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.