Tillbaka

Studielön för specialistsjuksköterskeutbildningen i psykiatri

Referensnummer AS454/2019
Sista ansökan 2019-05-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Sektionen för psykosvård och rättspsykiatrisk vård, verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sektionen för psykosvård och rättspsykiatriskvård erbjuder möjlighet till studielön på halvfart för sjuksköterska som antas till specialistutbildning med inriktning psykiatrisk vård. Vi riktar oss till sjuksköterskor som är tillsvidareanställda, eller som i samband med rekryteringen ingår en tillsvidareanställning till sektionens heldygnsvård. Utbildningen börjar höstterminen 2019 vid Uppsala universitet. Vid universitetet är det möjligt att gå utbildningen på hel- eller halvfart och vi erbjuder studielön för att gå på halvfart.

Villkor


Den som får studielön förbinder sig att arbeta i heldygnsvård vid sektionen för psykosvård och rättspsykiatriskvård i två år efter avslutad utbildning. En förutsättning för att få studielön är att du själv söker och kommer in på utbildningen vid Uppsala Universitet.

Dina kvalifikationer


Erfarenhet som sjuksköterska, psykiatrisk erfarenhet, gärna från psykosvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Ann-Sofi Stadell avdelningschef, psykiatriavdelning 1, 018–6115197, anne-sofie.stadell@akademiska.se
Maria Bruhn Lundblad avdelningschef, psykiatriavdelning 5, 018–6112226, maria.bruhn.lundblad@akademiska.se
HR-partner Erika Sundgren 018–6171683, erika.sundgren@akademiska.se

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan (inklusive CV och referenser) via länken nedan senast 2019-05-31.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.