Tillbaka

Nattsjuksköterska Reumatolog och hudavdelningens 7 vårdplatser i 100-huset

Referensnummer AS274/2019
Sista ansökan 2019-05-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Med patienten i fokus och en flytt till toppmoderna lokaler i 100-huset tar vi möjligheten att stärka och utveckla vår verksamhet. Vi ställer höga krav på kompetens och utvecklingsvilja, men ger också utrymme för flexibilitet och egna innovationer.

Vår verksamhet


Vi bedriver en högspecialiserad vård inom reumatologi och dermatologi för länsinnevånare och för sjukvårdsregionen. Vi arbetar brett med utredningar, vård och behandling av patienter med autoimmuna tillstånd, inflammatoriska led- och systemsjukdomar samt patienter med olika typer av hudsjukdomar. Totalt består sektionen för reumatologi och hud av tre enheter: slutenvård, dagvård och mottagning.

Slutenvårdsavdelningen har totalt sju vårdplatser och våra patienter kommer huvudsakligen planerat men även akut via vår egen mottagning eller dagsjukvård. De sju slutenvårdsplatserna bemannas nattetid med en sjuksköterska och en undersköterska alla dagar i veckan. Dag/kvällstid finns två sjuksköterskor och två undersköterskor måndag till fredag, helgen bemannas dag/kvällstid med två sjuksköterskor och en undersköterska. Därutöver finns koordinator, köksbiträde samt övrig administrativ personal.

Är vi rätt för dig?


För oss är det viktigt att ha en strategisk grund att arbeta utifrån där både den fysiska och psykiska arbetsmiljön står i fokus. Allt arbete på enheterna präglas av en god teamkänsla med fokus på att utföra en högkvalitativ vård. Verksamhetsutveckling och reflektion är en kontinuerlig process hos alla våra medarbetare och vi arbetar för att främja individuell utveckling tillsammans med ett organisatoriskt lärande.

Är du rätt för oss?


Vi söker nu dig som trivs med att jobba enbart natt alternativt kväll och natt. För att lyckas bra i rollen ser vi att du har en god prioriteringsförmåga, är flexibel och kan variera i arbetstempo. Du sätter patienten i fokus och är en lojal och kommunikativ lagspelare med hög ansvarskänsla. Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet samt att du aktivt bidrar till ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet från någon av avdelningens specialiteter ser vi det som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


  • Individuellt anpassad introduktion med regelbundna uppföljningar
  • Interna föreläsningar och schemalagda utbildningstillfällen
  • Specifikt ansvarsområde för vidareutveckling
  • Vidareutbildning i Reumatologi 15hp
  • Externa kurser, konferenser och kongresser

Villkor


Vi erbjuder vikariat eller tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och tillsättning av tjänst sker fortlöpande.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karin Ahlström 018-617 11 51
Biträdande avdelningschef Linnea Lönn 018-611 99 95

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare