Tillbaka

Sjuksköterska till psykosvårdens mellanvårdsteam

Referensnummer AS408/2019
Sista ansökan 2019-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Psykiatri har cirka 800 medarbetare och är indelat i 5 sektioner. Forskning och undervisning är integrerade delar i verksamheterna. Verksamheten bedrivs sedan 2013 i nya lokaler på sjukhusområdet centralt i Uppsala samt vid mottagningar i Enköping, Bålsta, Tierp och Östhammar. Sektion Psykosvård och rättspsykiatrisk vård är specialiserad mot behandling av schizofreni och schizofreniliknande psykoser, samt psykiatrisk rehabilitering. Sektionen omfattar både öppen- och slutenvård, med en särskild enhet för LRV-vård. Psykosvårdens mellanvårdsteam arbetar länsövergripande efter uppdrag från öppenvården. Mellanvårdsteamet utgår från psykiatrins hus på Akademiska sjukhusets område.

Ditt uppdrag


Mellanvårdsteamet består av tre sjuksköterskor, tre skötare samt en avdelningschef. Vi har dessutom tillgång till kurator, arbetsterapeut och sekreterare. Vi samarbetar med sluten- och öppenvården vid sektionen. Ditt uppdrag kan komma att innebära bland annat hembesök, samarbete med närstående och kommunens personal (t ex boendestödjare).

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Arbetet kräver att du har erfarenhet av psykospatienter och psykiatrisk vård då du ska kunna göra självständiga bedömningar i samband med hembesök. Erfarenhet av arbete i öppenvård värderas högt. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Din kompetens


Vi söker dig med empatisk förmåga och god kommunikation- och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas. Inför anställning kommer utdrag från misstanke- och belastningsregister att tas.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ulla Åhlander, 018-611 88 03
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.