Tillbaka

Intensivvårdsjuksköterska Thoraxintensiven

Referensnummer AS25/2019
Sista ansökan 2019-07-08
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Thoraxkirurgi och -anestesi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Thoraxintensiven, TIVA, tillhör verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi. Avdelningen har 12 vårdplatser och ca 120 medarbetare. Vi är en specialistavdelning för svårt sjuka hjärt- och lungpatienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad efter thoraxkirurgi. Vi har även en väl fungerande post-IVA-mottagning.

Vi är tillsammans måna om varandra och vår arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid kvalitets- och kompetensutveckling för såväl verksamhet som individ. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt arbete.

Vi erbjuder dig


• En individuellt anpassad introduktion.
• Delaktighet och möjlighet att utvecklas professionellt.
• Ett mentorskap som innebär att du får en handledare som ger vägledning, feedback och utveckling.
• Arbete i team med fokus på patienten genom personcentrerad vård.
• Fem studiedagar per år med föreläsningar och fortlöpande kompetensutveckling.
• En arbetsmiljö med högteknologisk vård, bland annat med behandlingar med ECMO och mekanisk hjärtpump.
• Möjlighet att som specialistsjuksköterska inom anestesi/intensivvård arbeta både på Thoraxoperation och TIVA.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad intensivvårdssjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, god självkännedom och kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Eftersom att vi bemannar dygnets alla timmar med samma antal personal ingår nattjänstgöring.

Vill du veta mer?


Marie Hellbom Avdelningschef, 018-611 40 09

Facklig kontaktperson Vårdförbundet, nås via växeln 018-611 00 00

Läs mer om thorax verksamhet här: http://www.akademiska.se/thorax

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare