Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska, vill du jobba natt men inte helg?

Referensnr AS67/2019
Sista ansökan 2019-02-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är vi rätt för dig?


På NIMA, neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter som är för sjuka för en vanlig vårdavdelning men inte behöver fullskalig intensivvård. Vi har två kategorier av patienter, intermediärpatienter och postoperativa patienter. Tillsammans med skickliga undersköterskor och läkare bildar vi ett vinnande team. Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra miljö som möjligt för hjärnan.

Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad efter just din bakgrund och erfarenhet som sjuksköterska. Vår utbildningssjuksköterska och seniora sjuksköterska finns tillgängliga för regelbunden utbildning och handledning. Hos oss får du en fortsatt utveckling av din profession med vår interna kunskap -och utbildningstrappa samt möjligheter att läsa externa kurser på universitetet.

Är du rätt för oss?


Du är utbildad sjuksköterska som gillar att jobba natt men inte så mycket helg. Du tycker om ett varierande arbete och kan ställa om snabbt i akuta situationer. Du är ansvarstagande, motiverad och nyfiken samt bidrar till en bra arbetsmiljö genom att vara en positiv kollega. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer om avdelningen!

Villkor


Vi välkomnar dig som tillsvidareanställd eller på vikariat med möjlighet till förlängning. Tjänsten innefattar nattjänstgöring, utan schemalagda helgpass.

För mer information


Avdelningschef Erika Steffansson 018–6114972 erika.steffansson@akademiska.se
Biträdande Avdelningschef Susanna Sörman, 018-611 49 74, susanna.sorman@akademiska.se
För kontakt med några av våra fackliga för Vårdförbundet, ring växeln, 018-611 00 00

Ansökan


Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval- och tillsättning sker fortlöpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.