Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska med intresse för akut- och postoperativvård

Referensnr AS1175/2018
Sista ansökan 2019-02-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sjuksköterska med intresse för akut- och postoperativvård - Välkommen till NIMA!

På NIMA, neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter som är i behov av intermediär- eller postoperativ vård. Vårt akuta intag består mestadels av intermediärvårdspatienter som är för sjuka för en vanlig vårdavdelning men behöver inte fullskalig intensivvård. Våra postoperativa patienter är vanligtvis del av en planerad verksamhet och kommer till oss under en kortare period i den postoperativa fasen. Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra miljö som möjligt för hjärnan.

Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad efter din erfarenhet som sjuksköterska. Vi har stort fokus på utbildning och har flera interna och -externa utbildningspaket. Vår utbildningssjuksköterska ansvarar för studiedagar och finns tillgänglig för regelbunden utbildning och utveckling under din arbetsdag. Du erbjuds även professionell handledning med vår seniora sjuksköterska. Till hösten arbetar vi för att profilera och förstärka vår intermediärvårdprofil ytterligare och söker därför dig som vill utvecklas som sjuksköterska.

Din kompetens


Du är utbildad sjuksköterska som tycker om en variation i arbetet. Du är flexibel och är intresserad av akutsjukvård. Du är ansvarstagande, motiverad i ditt arbete och en positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi välkomnar nya medarbetare till NIMA antingen som tillsvidareanställd eller på vikariat med möjlighet till förlängning. Rotationstjänstgöring tillämpas. Pendling och andra personliga behov kan diskuteras vid schemaläggning.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Erika Steffansson 018–6114972, erika.steffansson@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Susanna Sörman, tfn 018-611 49 74
För kontakt med några av våra fackliga på Vårdförbundet, ring växeln, 018-611 00 00

Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer om avdelningen!

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare