Lediga tjänster

Tillbaka

Biträdande överläkare inom intensivvård

Referensnr AS42/2019
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Anestesi, operation och intensivvård (AnOpIVA)

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Anestesi, operation och intensivvård (AnOpIVA) är ett stort verksamhetsområde med en välfungerande och mycket varierad verksamhet. Här bedrivs intensivvård för vuxna och barn, luftburen intensivvård samt en anestesiverksamhet som finns över hela sjukhusområdet. Inom AnOpIVA ryms också operationsavdelningar och några uppvakningsavdelningar. Inom verksamhetsområdet arbetar ca 900 medarbetare fördelade på fyra sektioner.

Dina kvalifikationer


Du har minst 5 år erfarenhet som specialistläkare inom Anestesi- och Intensivvård och dessutom flera års erfarenhet inom Intensivvård. Dokumenterad medicinsk kunskap och skicklighet samt utvecklingsbidrag och/eller forskningsmeriter.

För en överläkartjänst krävs det att innehavaren uppfyller Akademiska sjukhusets meritkrav för en överläkartjänst samt att verksamhetschefen styrker dessa.

Välkommen med din ansökan och läs mer om vår verksamhet på vår hemsida.

Vi erbjuder


En deltidstjänst på 60%. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


Sektionschef Intensivvård Rafael Kawati, tel. 018- 611 48 73
Facklig kontaktperson UAL: Thomas Renlund 018-611 31 33, Behdad Bazargani 018-611 54 19

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare