Lediga tjänster

Tillbaka

Specialistläkare inom anestesi och intensivvård

Referensnr AS41/2019
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde AnOpIVA/Intensivvårdssektionen

Arbetsplatsbeskrivning

Vår verksamhet


Anestesi, Operation och Intensivvård (AnOpIVA) är ett stort verksamhetsområde med en välfungerande och mycket varierad verksamhet. Här bedrivs intensivvård för vuxna och barn, luftburen intensivvård samt en anestesiverksamhet som finns över hela sjukhusområdet. Inom AnOpIVA ryms också operationsavdelningar och uppvakningsavdelningar. Inom verksamhetsområdet arbetar ca 900 medarbetare fördelade på fyra sektioner.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom anestesi och intensivvård. Du ska vara intresserad av intensivvård, har god kommunikationsförmåga och är lätt att samarbeta med. Du förväntas ha ett stort intresse för att driva den medicinska utvecklingen framåt inom verksamhetsområdet.

Vi erbjuder


Två stycken tillsvidareanställningar på heltid. Möjlighet till tjänstgöring inom helikopterverksamhet finns. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


Sektionschef Intensivvård Rafael Kawati 018- 611 48 73
Facklig kontaktperson UAL: Thomas Renlund 018-611 31 33, Behdad Bazargani 018-611 54 19

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare