Lediga tjänster

Tillbaka

Röntgensjuksköterska

Referensnr AS40/2019
Sista ansökan 2019-02-10
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Tierps vårdcentrum, BFC röntgenmottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vid Bild- och funktionsmedicinskt centrum, Akademiska Sjukhuset arbetar vi med avancerad MRT-, datortomografi -, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. Verksamheten bedrivs såväl akut som planerad och vi bemannar hela dygnet. Verksamheten finns även i Östhammar och Tierp där det bedrivs konventionell röntgen och i Tierp även ultraljud

Ditt uppdrag


Du kommer att arbeta med konventionell röntgen på vår lilla fina mottagning, där arbetet kräver självständighet och hantering av många bollar i luften samtidigt, då uppdraget innehåller även bokning, telefoni, remisshantering, och handledning av studenter. Vi utför såväl tidsbokade- som akuta undersökningar.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av konventionell röntgen. Du har god datorvana och är trygg och stabil och kan arbeta i en omväxlande miljö. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har en positiv attityd till ditt arbete och dina medarbetare.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning på 100 % dagtid må-fre med tillträde snarast möjligt. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Bild- och funktionsmedicinskt centrum, Marita Berglind 0173–88152 eller marita.berglind@akademiska.se

Vårdförbundet nås via växeln 018–6110000

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare