Lediga tjänster

Tillbaka

Bemanningsassistent till Postoperativa avdelningen

Referensnr AS28/2019
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Anestesi, operation och intensivvård (AnOpIva)

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Anestesi, Operation och Intensivvård har ca 800 medarbetare och omfattar förutom Anestesi -och Operationsavdelningar, Intensivvårdsavdelningar CIVA och BIVA, och Postoperativ avdelning, Operationsförberedelse enhet, Dagkirurgisk verksamhet och Sterilteknisk avdelning.

Ditt uppdrag


Som bemanningsassistent ansvarar du tillsammans med vår Avdelningschef för den dagliga och långsiktiga bemanningen inom sektionen. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att planera schema, ta emot sjukanmälan, täcka sjukluckor, göra dagliga ändringar och konteringar i schemat. Du kommer att arbeta i personaladministrativa system, såsom Besched och Tidomat.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig med erfarenhet inom bemanning och schemaläggning. Du bör både ha en god datorvana och problemlösningsförmåga. Du är lyhörd, utåtriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska kunna arbeta självständigt och ha ett intresse för bemanning och schemaläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och utbildning inom personaladministrativa system. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett vikariat på heltid under 1 år med möjlighet till en tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Aregash Tesfaldet tel: 018-6114599
Facklig kontaktperson nås via växeln 018 - 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare