Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska för rotation mellan urologmottagningen och vårdavdelning 70E1

Referensnr AS1282/2018
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Urologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är vi rätt för dig?


Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning. Det ger dig möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter. Verksamhetsområdet urologi utreder och behandlar patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, blåsa, prostata, urinrör, penis och testiklar. Vi arbetar efter modellen Värdebaserad vård och sätter patienten i fokus. Vår avdelning 70E1 bedriver förutom basal sjukvård även högspecialiserad vård för Uppsala läns invånare, patienter från vår sjukvårdsregion och i vissa fall från övriga Sverige och utlandet. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi. Vid urologmottagningen undersöks, utreds och behandlas patienter med olika urologiska besvär och sjukdomar i urinvägarna. Bland annat har vi en egen stenverksamhet ( ESWL) som i huvudsak handhas av sjuksköterska.

Ditt uppdrag


Vi söker nu en sjuksköterska som kan rotera mellan vårdavdelningen och urologmottagningen. På mottagningen är det främst mot stenverksamheten (ESWL) du kommer arbeta men även med sedvanliga sjuksköterskesysslor såsom assistera läkare, telefonrådgivning och sjuksköterskemottagning. På avdelningen är det vanliga sjuksköterskeuppgifter som gäller.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska,  erfarenhet av urologi är meriterande. Du sätter alltid patienten i fokus, tycker om att hjälpa andra, har en positiv grundsyn på livet och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Hos oss är det ett stort flöde av patienter vilket ställer krav på att du är flexibel och har en förmåga att prioritera ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där det finns stor möjlighet till att utvecklas som sjuksköterska. Hos oss får du personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Möjlighet till vidareutbildning finns. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och innebär arbete både på mottagningen och vårdavdelningen. På mottagningen är arbetstiderna dagtid mån-fre. På vårdavdelningen ingår även kvälls- och helgpass.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Anna Bohman, 018-611 46 54
Biträdande avdelningschef Berit Långström-Benevides 018-611 50 53
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Tillträde kan ske snarast. Urval kommer att ske löpande så ansök redan idag! 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare