Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterskor till Ambulanssjukvården

Referensnr AS15/2019
Sista ansökan 2019-01-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Ambulanssjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Ambulanssjukvården i norduppland består av Tierp och Älvkarleby. Här finns 2 akutambulanser och 1 dagambulans i regionen. I dagsläget pågår en utökning av vår verksamhet för att kunna tillgodose 3 akutambulanser. Tierps kommun är ca 1 550 kvkm stor och har ca 21 000 invånare och Älvkarleby kommun är ca 209 kvkm stor och har ca 9 500 invånare.

På Ambulansen prioriterar vi säkerhet och vårdutrymme och ambulanserna vi kör är moderna Chevroletambulanser. Sedan 2015 drivs larmcentralen i egen regi vilket underlättar kommunikationen och samarbetet. Att arbeta inom ambulanssjukvården är många gånger ett utmanande och spännande arbete.

Din kompetens


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från ambulanssjukvård. Meriterande är vidareutbildning inom ambulanssjukvård alternativt anestesi eller intensivvård. Vi ser gärna att du har körkort med C-behörighet alternativt B-körkort utfärdat före den 1 juli 1996.

Vill du läsa mer om oss, se vår hemsida https://www.akademiska.se/for-vardgivare/verksamhetsomraden/  

Vi erbjuder


Vi erbjuder två tidsbegränsade anställningar på heltid under en tidsperiod på 1 ½ år, därefter finns goda möjligheter till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Som sjuksköterska inom ambulanssjukvården arbetar du både dag och natt med en arbetstid på 34,33h/vecka.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Tierp: Heléne Wahlgren, 070-611 24 88
Bitr. Avdelningschef Tierp: Petra Stork, 076-835 38 52
Facklig kontaktperson 
Vårdförbundet: Mikael Frohm, 073-626 05 07

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Kom ihåg att bifoga meritförteckning och två referenser (varav minst en skall ha varit din chef). Vänligen ange körkortsbehörighet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare