Lediga tjänster

Tillbaka

Smärtsjuksköterska 50% till Barnsjukhuset

Referensnr AS13/2019
Sista ansökan 2019-01-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Välkommen till Akademiska barnsjukhuset!


Hos oss finns sektionerna barnkirurgi, pediatrik och neonatologi. Hos oss finns bland dina kollegor bland annat läkare, sjuksköterskor, clowner, smärtsjuksköterska, dietister, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer, biomedicinsk analytiker, genetiska vägledare och många andra yrkeskategorier

Verksamheten omfattar planerad och akut verksamhet för länets egna barn och som ett samarbete med regionens länssjukhus. Vi söker dig som vill fortsätta att utveckla vårt smärtarbete på barnsjukhuset, när vår smärtsjuksköterska flyttar.

Arbetsuppgifter


Genom att arbeta med att reducera smärta, stress och oro, vill vi få barnen att trivas bättre och öka kvaliteten på vården. Där blir du en nyckelperson.

Kvalifikationer


Nu söker vi dig som har specialistsjuksköterskeexamen inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller annan lämplig specialistutbildning gärna med erfarenhet från barnsjukvård. Har du varit smärtombud på någon barnavdelning är det en merit. Du har ett intresse och engagemang för att arbeta med förbättringar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bistå i omvårdnaden, handleda, utbilda samt vara med och utveckla smärtbehandlingen vid barnsjukhuset. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dina uppdrag får du från den strategiska gruppen för smärta på barnsjukhuset. Du är den som leder den operativa smärtgruppen på barnsjukhuset, där smärtombuden ingår samt en barnanestesiolog. Övriga samarbetspartners är sjukgymnast, arbetsterapeut ,och psykolog.

Villkor


Vi erbjuder en tjänst på 50% som smärtsjuksköterska. Det är möjligt att kombinera det med arbete på någon av våra avdelningar.

För mer information


Avdelningschef Monica Axelsson 018-611 39 70
För Vårdförbundet Magnus Grabski 018-611 97 59

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare