Lediga tjänster

Tillbaka

Operationssjuksköterska till Samariterhemmet

Referensnr AS1321/2018
Sista ansökan 2019-01-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde AnOpIva

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi är belägna endast några minuters gångväg från Centralstationen i Uppsala. Här tar vi emot patienter som opereras på vår operationsavdelning och vårdtiderna varierar från cirka ett par timmar till två dygn Avdelningen består av fyra operationssalar, en postoperativ avdelning och vårdavdelning med sex vårdplatser som har öppet måndag till fredag. Vår verksamhet drivs av ett flödestänk och vi arbetar tvärprofessionellt. Du kommer att arbeta i en grupp med god stämning där du blir en viktig del i att vara med och vidareutveckla vården för våra patienter.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder ett omväxlande arbete som operationssjuksköterska där du möter varierande planerad kirurgi. Hos oss arbetar du måndag till fredag med eventuell kvällstjänstgöring.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom operationsvård. Vi söker dig som trivs i teamarbete, är flexibel och ser höga patientflöden som en spännande och rolig utmaning. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning inom verksamhetsområdet Anestesi- operation- och Intensivvård (AnOpIVA) med grundplacering på Sammariterhemmet. Provanställning kan komma att tillämpas. Hos oss erbjuds du en individuellt anpassad introduktion, möjlighet att utvecklas professionellt och uppmuntras till delaktighet. Tjänstgöringsgrad 100% med tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Maria Lindberg 018- 611 15 85
Fackliga kontaktpersoner Vårdförbundet, Carin Friberg 018-611 16 29

Vill du jobba med oss?


Ansök till tjänsten via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare