Lediga tjänster

Tillbaka

Legitimerad läkare till sektionen för Affektiva sjukdomar

Referensnr AS12/2019
Sista ansökan 2019-01-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sektionen för Affektiva sjukdomar svarar för specialiserad psykiatrisk hälso- och sjukvård till personer i Uppsala län, över 18 år i både sluten och öppenvård. Det är en verksamhet med hög kvalité av handledning, konsultation, utbildning, utredning samt behandling genom evidensbaserade metoder samt uppföljning och utvärdering.

Ditt uppdrag


Som legitimerad läkare kommer du att arbeta med psykiatrisk diagnostik, bedömnings- och behandlingsarbete. Tillsammans med psykologer, sjuksköterskor, socionomer, skötare och övriga läkare ansvarar ni för våra patienter. Även om sjukhuset är stort är avståndet mellan våra olika specialistområden aldrig långt. Här får du en möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med kollegor och patienter samt genom handledning. Tillsammans skapar vi en utmanande och utvecklande arbetsplats.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har ett brett psykologiskt intresse. Du sätter patienten i fokus och har förmågan att kommunicera dina kliniska bedömningar och beslut. Är du även ödmjuk och ansvarstagande kan affektiva sektionen vara rätt utmaning för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Inför eventuell anställning kommer utdrag ur Misstanke- och belastningsregister att tas.

Vill du veta mer?


Sektionschef Maria Holstad Högberg 018-611 22 11, maria.holstad.hogberg@akademiska.se
Sektionsadministratör Agneta Eriksson-Tollin 018-617 25 08 agneta.eriksson.tollin@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare