Lediga tjänster

Tillbaka

Kvalitetsansvarig till Plastikkirurgi och käkkirurgi

Referensnr AS10/2019
Sista ansökan 2019-01-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Plastikkirurgi och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområdet Plastikkirurgi och Käkkirurgi söker dig som vill arbeta med kvalitetsledning och kvalitetssäkring enligt kvalitetsledningsstandarderna ISO:9001 och den branschspecifika standarden SS-EN-15224 för hälso- och sjukvård. Inom verksamhetsområdet arbetar ca. 200 anställda vid sex enheter, verksamma inom följande ämnesområden Brännskadevård, Käkkirurgi, Mikrokirurgi, Allmän plastikkirurgi och Kraniofacial kirurgi. Vid verksamhetsområdet finns en vävnadsinrättning som hanterar humana celler och vävnader. Verksamhetsområdet bedriver även rikssjukvård för svåra brännskador och viss kraniofacial kirurgi.

Ditt uppdrag


Verksamhetens nuvarande kvalitetsansvarig har fått andra arbetsuppgifter varför vi söker en ny person att ta sig an ansvaret. Arbetsuppgifterna består i att ansvara för och utveckla kvalitetsledning och patientsäkerhet vid verksamheten. Leda verksamheten mot uppsatta mål och visioner både med ett helhetsperspektiv men också i specifika sakfrågor. Leda kvalitetsorganisationen vid verksamhetsområdet, utföra interna revisioner, vara ledningens representant, allt enligt kraven i ovan angivna standarder. Vår ambition är att ständigt förbättras, så du förutsätts trivas i förändrings- och förbättringsarbete.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har stor erfarenhet av arbete med och inom kvalitetsledningssystem och standarder samt god kännedom om hälso- och sjukvård. Vi ser också att du är en person med förmåga att fungera som motor, sprida engagemang, se helheten - allt med patienten i fokus. Tidigare erfarenhet av arbete med ISO:9001 och SS-EN-15224 är meriterande. Du kommer att vara del av en struktur som bygger på flera processer med många inblandade som ställer höga krav på förmågan till samarbete och flexibilitet. Arbetsuppgifterna kräver även att du är strukturerad, noggrann och har god datorvana.

Vi erbjuder


En tillsvidaretjänst på deltid, 50 % där provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Gunilla Nygård 018 611 04 58
Kvalitetsansvarig Alexandra Karström 018 611 54 29
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare