Lediga tjänster

Tillbaka

Registeradministratör till Regionalt cancercentrum

Referensnr AS1316/2018
Sista ansökan 2019-01-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Regionalt cancercentrum (RCC) Uppsala-Örebro

Arbetsplatsbeskrivning

Vår verksamhet


På cancercentrum i Uppsala Örebro sjukvårdsregion arbetar vi med att bidra till en bättre och mer jämlik cancervård - inte bara i vår sjukvårdsregion, utan i hela landet. Nationellt samarbetar vi med de fem andra RCC-kontoren som representerar övriga sjukvårdsregioner (Väst, Sydöst, Syd, Stockholm-Gotland. RCCS uppdrag är att som en kunskapsorganisation stödja de sju landsting/regioner som ingår i sjukvårdsregionen, i arbetet med att uppfylla målen i den nationella cancerstrategin. (SOU2009:12)

Vi arbetar bland annat med kvalitetsregister – både på nationell och sjukvårdsregional nivå, vårdprocessutveckling i sjukvårdsregionen, nationella och sjukvårdsregionala projekt och utvecklingsarbete av den nationella plattformen för kvalitets- och cancerregister. Regionalt cancercentrum finns på området Uppsala Science Park, i Uppsala.

Ditt uppdrag


Du ska ansvara för insamling, registrering, kontroll och uttag av data. Du kommer att arbeta med både cancerregistret och ett flertal diagnosspecifika kvalitetsregister. Arbetet innebär också att genomföra vissa utbildningsinsatser. I uppdraget ingår också att anordna och delta i möten med medicinska grupperingar. Du kommer att ha ett nära samarbeta med flera av yrkesgrupperna inom RCC. Arbetsuppgifterna utförs i huvudsak på plats vid RCC.

Kvalifikationer


Är du medicinsk sekreterare eller undersköterska är det en fördel, kunskap om medicinsk terminologi underlättar arbetet med kvalitetsregister. Du som söker har mycket god och dokumenterad datorvana Utvecklings- och förändringsarbete ingår som en viktig del i arbetet. Du har lägst gymnasieutbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du måste vara noggrann och uthållig och intresserad av förbättringsarbete. Arbetet innebär många kontaktytor inom sjukvården liksom inom vår egen organisation. God samarbetsförmåga och hög social kompetens är viktigt i rollen som registeradministratör.

Vi erbjuder


Omfattning av tjänst: 100%. Tillträde snarast.

Vill du veta mer?


Personalansvarig chef, Birgitta Clarin, 018-15 19 74
Funktionsansvarig chef, Mats Lambe: 018- 15 19 22
Vårdförbundet: Karin Hellström nås via vxl 018-611 00 00
SACO: Marit Holmqvist: 018-15 19 18
Vision: Magdalena Eriksson, 072-213 45 38

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare